|
कालो चिया–यसमा हुने पोलीफेनालसले अनुहारको चमक बढाउँछ ।
कागती पानी–यसमा हुने भिटामीन सी ले हामीलाई कालो हुनबाट बचाउँछ ।
टमाटर–टमाटरमा भएको एन्टिअक्सिडेन्ट्सले घामको असर छालामा हुन दिँदैन । जसका कारण छालाको चमक बढ्दै जान्छ ।
सोफ–यसलाई खानाले शरीरमा टक्सिन्स कम हुन्छ र छालको फेयरनेस बढ्छ ।
केशर–यसमा हुने सेफर्नल तेलले छालाई कालो हुन दिँदैन ।
नरिवल पानी– नरिवल पानीमा हुने ईलेक्ट्रोलाईट्सले हामीलाई गोरो हुन मद्दत गर्छ ।
रातो मूला–रातो मूलामा हुने आईरनले हाम्रो अनुहारमा निखार ल्याउँछ ।
मेवा–मेवामा पपाईन हुन्छ । जसले फेयरनेस बढाउँछ ।
दुध–दुधमा हुने भिटामीन सी र जिंकले हामीलाई गोरो बनाउँछ ।
केरा–केरामा हुने पोटाशियम र भिटामीन ईले छालाको रंग निखारिन्छ ।
|